man Model National Știri

Veste bună pentru Djokovic! Starul sârb se întoarce la US Open, după anularea cerinței de vaccinare pentrui străini în SUA

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Novak Djokovic poate reveni la US Open în acest an, după ce a ratat turneul din 2022, întrucât mandatul de vaccinare COVID-19 impus de guvernul SUA pentru călătorii internaționali se încheie săptămâna viitoare, transmite AP.

„Novak Djokovic este un mare campion, un favorit al fanilor, iar acum că guvernul federal a ridicat cerințele de vaccinare pentru călătorii internaționali, așteptăm cu nerăbdare să îl primim înapoi la New York pentru U.S. Open 2023”, a scris marți purtătorul de cuvânt al Asociației americane de tenis, Chris Widmaier, într-un e-mail pentru The Associated Press.

Casa Albă a anunțat luni că majoritatea ultimelor cerințe federale rămase privind vaccinul COVID-19 vor dispărea la 11 mai, când se va încheia starea de urgență COVID.

U.S. Open, ultimul turneu de Grand Slam al sezonului, începe la New York în luna august.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *