man Model National Știri

Un elev de 13 ani a salvat un autobuz în care erau 60 de copii, după ce șoferul a leșinat la volan

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

O șoferiță din Michigan a leșinat chiar în timp ce conducea un autobuz plin de elevi. Situația a fost salvată de  Dillon Reeves, un băiat de 13 ani, care a ajuns la volan și a oprit autobuzul, a informat CNN

Șoferița autobuzului, în vârstă de 40 de ani, a acuzat „unele amețeli” în timp ce conducea și a urmat protocolul alertând ”sediul central” că nu se simte bine și că va trage pe dreapta.

Însă nu a ajuns la locul unde intenționa să parcheze, a leșinat în cele din urmă și nu a mai putut opri autobuzul, care a început să vireze în traficul din sens opus.

Băiatul de 13 ani, Dillon Reeves, care era așezat cu aproximativ cinci rânduri mai în spate, „a sărit de pe scaun, și-a aruncat rucsacul jos, a alergat în fața autobuzului, a apucat volanul și a oprit autobuzul în mijlocul drumului”.

Femeia este acum stabilă și a fost transportată la spital pentru examinare.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *