man Model National Știri

Șoc în televiziune! A murit subit gazda MasterChef Australia, Jock Zonfrillo, la numai 46 de ani. Jamie Oliver și Gordon Ramsay și-au prezentat omagiile

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Jock Zonfrillo, gazda MasterChef Australia, a murit la vârsta de 46 de ani, informează Știripesurse.

Zonfrillo, un bucătar premiat și un prezentator de succes, a murit subit, potrivit BBC. 

Moartea sa a fost confirmată de Network 10, chiar în ziua în care trebuia să difuzeze premiera sezonului 2023 al emisiunii MasterChef.

Conform sursei citate, Zonfrillo era căsătorit și avea patru copii. Scoțianul a lucrat cu bucătari de renume mondial în restaurante celebre din întreaga lume înainte de a-și deschide propriul restaurant în Adelaide în 2013.

Emisiunea MasterChef Australia nu va fi difuzată în această săptămână.

Judecătorul MasterChef Australia, Jock Zonfrillo, a murit duminică la Melbourne, la vârsta de 46 de ani, a confirmat familia sa.

Jamie Oliver și Gordon Ramsay i-au adus omagii colegului lor de la Masterchef.

„Întristat de vestea devastatoare a morții lui Jock Zonfrillo. Mi-a plăcut cu adevărat timpul petrecut împreună la MasterChef în Australia. Trimit toată dragostea mea lui Lauren și familiei în această perioadă dificilă”, a scris Gordon Ramsay.

„În șoc total să aud de moartea subită a bucătarului Jock Zonfrillo. Am avut cel mai bun timp lucrând cu el pentru MasterChef Australia de anul acesta(…) Dragoste și condoleanțe tuturor, familiei, prietenilor, echipei MasterChef și concurenților”, a scris Oliver, potrivit Daily Mail.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *