man Model National Știri

Un jucător de fotbal american a murit subit la doar 16 ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Coșmar pentru un cuplu din Philadelphia. Fiul lor, Kyle Limper, care era jucător de fotbal american, s-a stins din viață la vârsta de 16 ani, în mai puțin de 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu leucemie, notează Româniatv.

Tânărul a murit din cauza unei infecții a sângelui, care a fost cauzată de cancerul care i-a fost descoperit în aceeași zi, conform autopsiei.

„Înainte de 13 aprilie, era un tânăr complet sănătos și fericit, fără niciun semn de boală. Leucemia a venit și l-a luat în aceeași zi”, se arată necrologul său.

Cu câteva zile înainte de a deceda, Kyle a acuzat dureri de spate, după o partidă de baschet. Tatăl adolescentului, Ken Limper, a spus, pentru Fox 29, că, din acest motiv, și-a adus fiul la urgență. Ulterior, Kyle a fost transportat la Spitalul Jefferson.

„Mi-au spus să-l aduc înapoi, dacă nu se face bine în câteva zile. Ei bine, în câteva zile nici nu s-a mai putut ridica în picioare”, a spus tatăl adolescentului.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *