man Model National Știri

O nouă ipoteză în cazul concedierii lui Tucker Carlson: Prezentatorul l-ar fi deranjat pe patronul Fox News, după ce a ținut un discurs despre rugăciune: ” Ar fi bine să ne luăm 10 minute pe zi pentru a spune o rugăciune”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Un raport sugerează că Tucker Carlson a fost concediat pentru că a ținut un discurs despre rugăciune, relatează Huff Post.

O sursă informată cu privire la decizia președintelui Fox, Rupert Murdoch, a declarat că Carlson a fost dat afară din cauza remarcilor pe care le-a făcut în timpul unui discurs ținut vineri seară la gala celei de-a 50-a aniversări a Heritage Foundation din Maryland, potrivit lui Gabriel Sherman de la Vanity Fair.

Sursa a spus că discursul lui Carlson a fost presărat cu nuanțe religioase care au fost prea extreme chiar și pentru Murdoch. În timpul discursului, Carlson a numit avortul „jertfă de copii”, a prezentat politica americană ca pe o luptă între „bine și rău” și a sugerat că soluția ar fi să-și ia „10 minute pe zi pentru a spune o rugăciune despre asta”.

VIDEO:

Sursa a declarat pentru Vanity Fair că aceste subiecte ” îl sperie pe Rupert”.

„Nu-i plac toate discuțiile spirituale”, a spus sursa.

Fox News a renunțat fără ceremonii la Carlson luni. El a aflat cu 10 minute înainte ca rețeaua să anunțe vestea.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *