man Model National Știri

Model OnlyFans, moartă subit la 34 de ani, în urma unui stop cardiac

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Christina Ashten Gourkani, un model OnlyFans cunoscut pentru că semăna cu Kim Kardashian, a murit la vârsta de 34 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, conform revistei People.
Într-o postare GoFundMe, familia lui Gourkani a împărtășit că modelul onlyfans de conținut a murit pe 20 aprilie după ce a făcut stop cardiac.

„În primele ore ale dimineții, la aproximativ 4:31am pe 4/20/2023, familia noastră a primit un apel telefonic tragic de la un membru al familiei care țipa frenetic și plângea isteric la celălalt capăt al firului….Ashten este pe moarte…Ashten este pe moarte”, au scris marți apropiații ei într-o declarație. „Un apel telefonic care ne-a spulberat instantaneu lumea și care va bântui pentru totdeauna familia noastră pentru tot restul vieții noastre”.

Familia a adăugat că fotomodelul a suferit un stop cardiac în urma unei „proceduri medicale care a luat o întorsătură nefastă”, care este în prezent investigată.

Fundraiser by M. Gourkani : Christina Ashten Gourkani Funeral Medical Tribute

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *