man Model National Știri

Trei bărbați homosexuali din SUA, recunoscuți ca părinți ai unei fetițe: ”Va adora să aibă trei tați. Va avea atât de multă dragoste”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Trei tați sunt pe cale să facă istorie, devenind al doilea cuplu din SUA care vor fi recunoscuți legal ca părinți pe certificatul de naștere al unui copil, relatează Daily Mail.

Ben Rolam, în vârstă de 37 de ani, și iubitul său de lungă durată, Mitch, tot de 37 de ani, din Los Angeles, aveau o relație de iubire de 12 ani – dar lucrurile s-au schimbat când l-au întâlnit pe partenerul lor, Benjamin Mui, în vârstă de 35 de ani, într-o croazieră gay în 2018.

După trei ani, cuplul și-a dus dragostea la următorul nivel, organizând împreună o ceremonie de nuntă „spirituală” în Hawaii, în 2019. Iar trei ani mai târziu, Benjamin și Mitch și-au schimbat în mod legal numele de familie cu numele de familie al lui Ben, ‘Rolam’.

Trioul și-a adoptat fiica după ce s-a ‘anunțat online’ ca un cuplu de trei persoane care caută să adopte un copil, și sunt în curs de a deveni a doua relație de trei persoane din SUA care să fie recunoscută ca părinți legali ai unui copil pe un certificat de naștere.  

Cei doi au spus că, dacă cineva s-ar întreba cum va arăta viitorul fiicei lor, le-ar spune: ‘Tegan va adora să aibă trei tați – va avea întotdeauna atât de multă dragoste’.

Ben și Mitch s-au cunoscut în urmă cu aproape 17 ani, în vara anului 2006, în cadrul unui program de consolidare a comunității LGBTQ+, iar cei doi s-au înțeles imediat.

Ben a declarat: „Am creat imediat o legătură – ne-am invitat unul pe celălalt la cină, iar apoi restul este istorie. Ne-am văzut în fiecare zi după aceea’.

După ce au fost împreună timp de aproximativ trei ani, cuplul a început să ia în considerare posibilitatea de a deveni un cuplu.

Ben a explicat: „Întotdeauna am crezut că a iubi o singură persoană era nerealist, cel puțin așa cum vedeam noi lucrurile.

‘Amândoi am simțit că avem atât de multă iubire de oferit și că, dacă ar exista vreodată o oportunitate de a aduce o a treia persoană într-o relație, am fi complet deschiși la asta’.

Înainte de a încerca să găsească o a treia persoană, Ben și Mitch au considerat că era important să treacă prin toate situațiile provocatoare posibile pentru a înțelege limitele celuilalt.

Ben a spus: „Ne-am pune întrebări dificile despre ce s-ar întâmpla dacă, de exemplu, Mitch ar face sex cu a treia persoană și eu nu aș fi în cameră sau invers”.

În 2018, cuplul a mers într-o vacanță într-o croazieră gay și, în mod neașteptat, și-a găsit perechea perfectă – Benjamin Mui – care se afla la începutul unei relații la momentul respectiv.

„Este ca și cum ai fi într-un cuplu obișnuit, în afară de faptul că există o persoană în plus”, a spus Ben.

Mitch, Ben și Benjamin sunt în prezent în curs de a fi recunoscuți ca părinți legali pe certificatul de naștere al lui Tegan – dacă vor reuși, vor fi al doilea cuplu din SUA care va reuși acest lucru.

Ben a declarat: „Să știu că deschid o cale pentru alte relații care seamănă cu a mea mă simt bine.”

”Îmi amintește de zilele de început, când mă luptam pentru drepturile legale de a mă căsători cu un bărbat sau pentru ca două lesbiene să se căsătorească.”

Privind spre viitor, cei doi soți speră să mai aibă încă doi copii prin intermediul unei mame surogat.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *