man Model National Știri

Mircea Toma a adus la CNA ca expert contra lui Victor Ciutacu un fost angajat de-al lui de la Active Watch. Chiar și soția lui Toma, Teodora Zăbavă, a semnat pentru interzicerea România TV, alături de Vasile Bănescu ca purtător de cuvânt al Patriarhiei

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Victor Ciutacu, audiat ieri la CNA în Scandalul provocat de Libertatea, Cătălin Tolontan și societatea civilă soroșiștă după moartea ziaristei Iulia Marin, a dezvăluit că expertul adus de membrul CNA Mircea Toma (foto centru) ca să analizeze cazul, chipurile imparțial, este un fost angajat al acestuia de la Active Watch, pe numele lui Mugur Ciumăgeanu (! – foto stânga).

Mircea Toma este fondator al asociației anticreștine de extremă stânga. Active Watch, din care Ciumăgeanu face parte de peste 14 ani, a semnat pentru eliminarea televiziunii România TV, la fel ca numeroși membri ai USR, partidul care l-a numit pe Toma la CNA încă de când defila cu Dacian Cioloș, care de asemenea s-a exprimat „democratic” pentru interzicerea postului TV.

Acestea n-ar fi singurele bube care-l descalifică pe Mircea Toma să judece acest caz. Însăși soția lui, Teodora Zăbavă (foto dreapta), se află pe lista soroșiștilor care cer interzicerea postul de televiziune România TV.

Pus să aleagă între fostul lui angajat și actuala lui soție îi va fi cu siguranță greu să-și formeze propria lui opinie în cazul în care opțiunile lui nu vor fi bi.

Pe aceeași listă l-am regăsit și pe nelipsitul Vasile Bănescu, înscris în calitatea lui de „purtător de cuvânt al Patriarhiei”. Să înțelegem că Patriarhia Română cere interzicerea unei televiziuni în România?

Redăm poziția RTV în Scandalul Libertatea:

Victor Ciutacu a prezentat în emisiunea de marți seara, poziția oficială a România TV, pe fondul scandalului provocat după sinuciderea jurnalistei de la ziarul Libertatea, al lui Cătălin Tolontan.

„Continuăm să luptăm pentru adevăr și dreptate.

Facem niște precizări extrem de importante. Susținem pe deplin integrarea personanelor cu orice tip de problemă, dar cu respectarea legislației muncii și a documentelor și a deciziilor medicale, pentru a preveni, măcar pe viitor, aceste tragedii. 

Demersul nostru este corect și normal, având în vedere că totuși, tindem să uităm că povestea asta a început cu faptul că a murit o persoană în condiții suspecte: o tânără de 32 de ani, doamnelor și domnilor.

Știm că este deschis un dosar de moarte suspectă”, a declarat Victor Ciutacu, marți seara.

Victor Ciutacu: „Angajatorii au exploatat la sânge angajații pe care-i au și nu le oferă drepturile conferite de lege. De fapt, asta a durut cel mai tare că am spus”

Un eveniment neașteptat a avut loc în fața Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), marți, 25 aprilie. Jurnaliștii România TV Victor Ciutacu și Roxana Ciucă au fost agresați de doi protestatari . Printre cei prezenți la fața locului s-a numărat și Marian Ceaușescu, recunoscut pentru participarea la proteste violente.

În urma incidentului, Victor Ciutacu a reacționat:

„Ce ne-a așteptat? Un rezist la dezbateri și doi reziști la poartă, care să ne măscărească. Ceaușescu și unul care m-a înjurat un sfert de ceas, unul Alexe, care e de la ‘Corupția Ucide!’, cu Ordonanța 13, Dragnea, cu Colectivul.

Asta știu să facă reziștii. Cu ce diferă ședințele de la CNA de cele din Parlament, când făceau ca toate visele. Atât știu să facă, circ și panaramă. Au stricat o ședință care dincolo de părțile contondente, au conținut o grămadă de lucruri interesante, de constatări, întrebări și răspunsuri care cuprindeau cu adevărat problemele psihiatrice grave, care în cele mai multe cazuri sunt ignorate de angajatori sau ascunse. Angajatorii au exploatat la sânge angajații pe care-i au și nu le oferă drepturile conferite de lege. De fapt, asta a durut cel mai tare. A fost întrebarea mea dacă angajatorii nu au niciun fel de responsabilitate morală sau legală pentru ceea ce se întâmplă în curtea lor. Și de acolo a început jihadul!”, a comentat Victor Ciutacu.

Audierile continuă joi. VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *