man Model National Știri

Federația Română de Tenis anunță, sec: A murit antrenorul Dan Mirișan. Alt om în floarea vârstei și sportiv de performanță care dispare fără să se comunice, cum este normal, de ce

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Federația Română de Tenis ne anunță, sec:

„A murit antrenorul Dan Mirișan.

Federația Română de Tenis regretă dispariția antrenorului Dan Mirișan, un tehnician serios și dedicat acestei meserii.

În cele peste două decenii de activitate, Dan Mirișan a pregătit sportivi care au ajuns campioni naționali, iar în urmă cu un deceniu a fost membru al Comisiei de Disciplină al Federației Române de Tenis.

Federația Română de Tenis transmite condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace.”

Din nou, ca de obicei, nu ni se spune cum a murit un om în floarea vârstei, pe deasupra și un sportiv de performanță. Boală, accident, subit? Nimic. Ce reține istoria sportului românesc, FRF? Că a murit și gata?

Vedeți și Le dorea moartea nevaccinaților și acum a făcut infarct pe bicicletă deși ”avea analizele perfecte”. Petre Popa, ciclist de performanță și ofițer în rezervă al MApN a murit subit în timp ce pedala prin Vrancea. A crezut în SCIINȚĂ, adică în BENDEAC

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *