man Model National Știri

ULTIMA ORĂ: Banca bogaților din SUA, în colaps. A treia mare bancă care se prăbușește în decurs de o lună

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Acțiunile First Republic Bank, banca bogaților din SUA, se prăbușesc cu 21% pe Bursa din New York. Depozitele băncii au scăzut cu 100 mld. dolari în T1, peste estimările analiștilor, relatează Știripesurse.

Cu 21% se prăbușesc acțiunile First Republic Bank în tranzacțiile de după închiderea ședinței de pe Wall Street, în așa numitul program after-hours, după ce instituția de credit a anunțat că explorează opțiuni în condițiile în care depozitele sale au scăzut cu peste 100 mld. dolari, mai mult decât estimările analiștilor.

Potrivit CNN, First Republic Bank se așteaptă să își reducă forța de muncă cu 20-25% în acest trimestru.

Anunțul disponibilizărilor vine în contextul în care First Republic a raportat că totalul depozitelor sale a scăzut cu 41% în primul trimestru, la 104,5 miliarde de dolari.

Analiștii se așteptau ca depozitele să ajungă la aproximativ 136,7 miliarde de dolari.

Banca a declarat că a înregistrat o scădere bruscă a activității după prăbușirea Silicon Valley Bank și Signature Bank luna trecută.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *