man Model National Știri

Țuca Zbârcea & Asociații, cea mai bine clasată firmă de avocatură din România

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Țuca Zbârcea & Asociații a fost cea mai bine clasată firmă de avocatură din România de către The Legal 500 EMEA ediția 2023. Nu mai puțin de 3 parteneri sunt, de asemenea, incluși în „Hall of Fame” The Legal 500, format din persoane care au primit constant laude din partea clienților lor pentru excelența continuă în profesia de avocat, scrie Business Review.

Țuca Zbârcea & Asociații conduce eșalonul superior al pieței juridice românești, fiind cea mai bine clasată firmă în 12 domenii de practică: Corporate și fuziuni și achiziții; Bănci și finanțe; Soluționarea litigiilor; Ocuparea forței de muncă; Energie și resurse naturale; UE și concurență; Proprietate intelectuală; PPP și achiziții publice; Imobiliare; Restructurare și insolvență; Fiscalitate; Telecomunicații, media și tehnologie (TMT).

Potrivit Legal 500 EMEA, Țuca Zbârcea & Asociații „este o firmă de primă clasă”, care angajează „o echipă excelentă de avocați care au toate capacitățile cheie pentru a gestiona de la cele mai simple probleme până la cele mai dificile sau sensibile”. 

De asemenea, Țuca Zbârcea & Asociații primește laude pentru expertiza firmei în domeniile: Piețe de capital; TMT – Dreptul jocurilor de noroc și Criminalitate.

În ediția Legal 500 EMEA 2023 figurează un număr mai mare de avocați sau consultanți fiscali de la Țuca Zbârcea & Asociații și Țuca Zbârcea & Asociații Tax față de ediția precedentă, după cum urmează: 16 au fost recomandați ca „Leading Individuals”, 10 au fost numiți „Next Generation Partner”, 8 au fost selectați ca „Rising Stars” și 29 au fost fie menționați în editorial, fie au fost clasificați în cadrul listelor „Other Key Lawyers”. De asemenea, trei dintre partenerii firmei – Robert Roșu, Răzvan Gheorghiu-Testa și Cătălin Băiculescu – au obținut un binemeritat loc în „Hall of Fame” The Legal 500 pentru că se numără în elita avocaților de top din România.

Ediția Legal 500 EMEA 2023 acoperă activitatea în materie contencioasă și necontencioasă a celor mai importante firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, fiind, de asemenea, un punct de referință pentru cei mai competenți și de succes avocați din întreaga regiune EMEA.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *