man Model National Știri

S-a aflat motivul pentru care a fost demis Tucker Carlson. Patronul televiziunii s-ar fi săturat de ”teoriile conspiraționiste” ale prezentatorului

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Tucker Carlson și Fox News s-au despărțit definitiv luni. Acum apar informații diferite cu privire la motivul și cine a luat decizia. Surse Fox News au declarat pentru un reporter de la LA Times că Rupert Murdoch însuși a luat decizia de a-l concedia pe Tucker Carlson. Murdoch l-a concediat din două motive, spun aceste surse, conform Evenimentul Zilei.

Miliardarul Rupert Murdoch, patronul Fox News, a luat decizia de a-l concedia pe Tucker Carlson din cauza ”teoriilor conspiraționiste” privind evenimentele din 6 ianuarie și a ”acuzațiilor de discriminare”. 

Între timp, alte publicații au relatat că directorul general al Fox Corporation, Lachlan Murdoch, și directorul general al Fox News, Suzanne Scott, au luat decizia.

Conform sursei citate, persoane care cunosc situația au declarat pentru Stephen Battaglio de la Los Angeles Times că Rupert Murdoch însuși a luat decizia și că a făcut-o din două motive:

În primul rând, Murdoch a reacționat la un proces intentat împotriva lui Carlson și a altor directori de către un fost producător pe nume Abby Grossberg, care susținea că este „un mediu de lucru care subjugă femeile pe baza unor stereotipuri sexiste josnice”. 

Doi, Murdoch s-a săturat de ”teoriile conspiraționiste” ale lui Tucker Carlson cu privire la revoltele din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliu.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *