man Model National Știri

Fox News a pierdut 1 miliard de dolari în doar câteva minute după plecarea lui Tucker Carlson

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Fox Corporation, care deține Fox News, precum și televiziuni de divertisment și participații sportive, a scăzut rapid cu peste 5% după ce Fox News a anunțat că Tucker și organizația media „s-au despărțit”. Anunțul a venit ca o surpriză și a părut să prindă acționarii cu garda jos.

Evaporarea masivă a valorii vorbește despre cât de mult trafic a generat pentru rețea gazda emisiunii Tucker Carlson Tonight, în vârstă de 53 de ani. Fox News a anunțat recent că, în primul trimestru al anului 2023, emisiunea sa a fost „cel mai bine cotat program de știri prin cablu în rândul tinerilor de 25-54 de ani, cu o medie de 3,2 milioane de telespectatori, 443.000 în categoria demo și 299.000 în categoria 18-49”.

Carlson a fost poate cel mai recunoscut prezentator al Fox News. Emisiunea sa a fost al doilea cel mai popular program al rețelei anul trecut, doar The Five atrăgând mai mulți telespectatori.

Fox News a încheiat recent un proces de defăimare cu Dominion Voting Systems pentru mai mult de 787 de milioane de dolari pentru afirmații false despre fraude electorale în alegerile prezidențiale din 2020.

Săptămâna trecută, o altă figură populară de la Fox, Dan Bongino, a anunțat că el și Fox nu au reușit să ajungă la un acord pentru prelungirea contractului.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *