man Model National Opinii

Cenzura Fox TV legată de vaccinare. ”Am crezut că am fost angajată să fac jurnalism… dar ei promovează propagandă!” VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Fox TV e un post de televiziune american apropiat Partidului Republican și în general favorabil fostului președinte Donald Trump. Pe acest post au apărut uneori și emisiuni critice despre felul cum a fost gestionată pandemia Covid, motiv pentru care postul și-a păstrat o oarecare credibilitate. Totuși, ca multe alte posturi TV, este și el dependent de banii marilor firme farmaceutice care asigură buget de reclame cît și de banii fondurilor de investiții care deseori sînt acționare atît la firme farmaceutice cît și la trusturi de presă. Filmarea de mai jos explică cum Fox TV promovează subtil propagandă pro-vaccinare.

Transcriere înregistrare:

Reporteriță: Șeful meu de la Fox TV mi-a spus să nu vorbesc despre miile de morți de după vacsinare. Au făcut apoi o întrunire cu echipa pentru a discuta cum să convingem mai mulți oameni să se vacsineze. Cum să facem reportajele astfel încît să convingem telespectatorii să-și vacsineze copiii. Citez: Mai multă transparență cu orice ar face oamenii mai predispuși să accepte vacsinul. Și șefii șefului nu voiau să audă, dar vorbeau lucruri precum „poate să facem reportaje despre cum nu vei avea voie la muncă dacă nu-ți faci vacsinul”. Poate asta va convinge oamenii să se vacsineze. În fapt, șeful șefului mei a aruncat această idee. El era la telefon.

Reporter: Toată această constrîngere…

Reporteriță: Nu cred că nu-și dădeau seama că ceea ce fac e propagandă. Am crezut că am fost angajată să fac jurnalism și că șefii mei sînt jurnaliști, dar ei promovează propagandă!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *