man Model National Știri

VACCINAT, INFECTAT: Președintele Mexicului a fost testat pozitiv la Covid, a treia oară, deși este vaccinat cu AstraZeneca. În urmă cu un an a avut și probleme cardiace

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Președintele vaccinat al Mexicului, Andres Manuel Lopez Obrador, a anunțat că a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Este a treia oară când șeful de stat mexican se infectează cu coronavirus. În anunțul făcut de această dată, Lopez Obrador a menționat că, deși nu se simte rău, își va lua câteva zile liber, potrivit Realitatea.

Conform sursei citate, Lopez Obrador, în vârstă de 69 de ani, a suferit un atac de cord în 2013 și în pandemie a avut simptome ușoare în ambele rânduri când a fost testat testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, relatează Reuters. Sublinierea agenției globaliste privind atacul de cord de acum 10 ani are legătură cu noile probleme de inimă ale președintelui mexican, pentru a se induce subliminal manipularea că acestea nu ar avea legătură cu vaccinul făcut.

„Nu este ceva grav. Inima mea este la 100%”, a transmis liderul mexican, într-un mesaj postat pe Twitter.

Referirea este la faptul că acesta a fost supus vineri unui cateterism cardiac, în urmă cu un an, după a doua infectare. Procedura a urmat unui stress cardiac, a precizat președintele într-o înregistrare video pe contul său oficial de Twitter, în ianuarie 2022, în care a confirmat că a părăsit spitalul și s-a întors la Palatul Național. Oficialitățile responsabile au declarat atunci într-un comunicat că, pe baza unui examen de rutină, medicii au decis că este necesară efectuarea procedurii unui cateterism cardiac la un spital militar.

Președintele Mexicului a fost vaccinat cu serul anticovid de la AstraZeneca în aprilie 2021, conform Al Jazeera.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *