man Model National Știri

Scene de groază la Disneyland! Celebrul dragon Maleficent a luat foc chiar în timpul unui spectacol. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Mulțimile care s-au bucurat de un spectacol live la Disneyland, în California, au rămas uluite, sâmbătă seara, după ce dragonul uriaș Maleficent a luat foc, relatează BBC.

Imaginile online îl arată pe Maleficent, dragonul de 45 de m, care suflă foc, fiind rapid cuprins de flăcări, în timp ce pompierii încearcă să controleze flăcările.

 

VIDEO:

S-a întâmplat în timpul Fantasmic, un spectacol live care sfidează gravitația, cu efecte pirotehnice și în care invitat a fost celebrul personaj de desene animate, Mickey Mouse.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

La un moment dat, o mare explozie are loc în interiorul dragonului, mulțimea se împrăștie uluită iar personalul Disney se auzea strigând să se „elibereze zona”.

Din cauza fumului gros, vizitatorii parcului au fost evacuați de la mai multe atracții din apropiere, a precizat Disney într-un comunicat.

Cauza incendiului se află în curs de investigare, a comunicat Disney. Pentru moment, orice fel de activități similare sunt suspendate în toate parcurile sale tematice din întreaga lume în semn de precauție.

Nu este prima dată când dragonul Maleficent este implicat într-un incdent de acest fel. În timpul unei parade, în 2018, capul uriașului dragon i-a luat foc la Disney World din Florida. Nici în acest incident nu a pățit nimeni nimic.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *