man Model National Știri

Ucraina anunță că începe ofensiva: Principala sarcină a statului este deocuparea teritoriilor noastre, a pământurilor noastre

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Kievul se ocupă intens de crearea de noi unități militare în perspectiva lansării contraofensivei împotriva trupelor ruse care ocupă o parte din țară, a declarat președintele Volodimir Zelenski în discursul său video de vineri seara, relatează Știripesurse.

„Pregătim în mod intens noi brigăzi și unități care vor arăta pe front ceea ce au învățat”, a afirmat președintele ucrainean, care și-a înregistrat alocuțiunea zilnică la finalul reuniunii Comandamentului Suprem pe care îl convocase în cursul după-amiezii, scrie agerpres.ro.

„Fiecare în Ucraina trebuie să înțeleagă că principala sarcină a statului este ‘deocuparea’ teritoriilor noastre, a pământurilor noastre și readucerea oamenilor noștri din captivitatea rusă. Resursele statului vor fi cheltuite în primul rând pentru aceasta”, a afirmat președintele ucrainean. „‘Prima linie a frontului este prioritatea numărul unu’, a subliniat el.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *