anti-România Life Lifestyle National Natural Technology

Rareș Bogdan, în timp ce se plânge pe la porțile imperiale de la Bruxelles, liberalii fac milioane de euro din importul de cereale ucrainene

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rareș Bogdan își joacă rolul de papagal pe la porțile imperiale de la Bruxelles pe tema cerealelor ucrainene. În timp ce liberalul Rareș Bogdan plânge soarta fermierilor români din cauza importurilor de cereale ucrainene, colegii săi din PNL fac milioane de euro prin importul de cereale ucrainene la preț de dumping.

Fratele lui Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, este cel mai mare importator din Satu Mare de cereale din Ucraina, susțin surse politice pentru 60m.ro.

“Luxemburg este statul cel mai eurooptimist din UE, iar România este, acum, dupa decizia nedreaptă din decembrie pe extinderea SCHENGEN, cel mai europesimist, după ce, timp de 15 ani, a fost în top 5 cele mai optimiste tări proeuropene. Nimeni nu poate anticipa decât o stare de îngrijorare care crește la Bucuresti. Românii au fost loviți cumplit de eurosistem prin neacceptarea lor în Spațiul Schengen, asta după ce au fost tratați ca popor european de mâna a doua prin subvențiile MULT MAI MICI pentru fermieri. Sunt doar două exemple, dar lista e lungă,” a declarant Rareș Bogdan de la tribuna Parlamentului European.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *