man Model National Știri

Profesoară din Cluj, moartă subit, chiar în ziua de Înviere

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Profesoara de dans Rodica Istrate, de la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică ”Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, s-a stins din viață în Sfânta zi de Paști, transmite Știri de Cluj.

„De aseară (duminică, 16 aprilie 2023), doamna profesoară Rodica Istrate nu mai este printre noi! S-a stins încet, fiind zi de zi cu sufletul alături de școala de balet, căreia i-a dedicat întreaga sa energie și creativitate. S-a bucurat în fiecare clipă de realizările elevilor pe care i-a format. Un om puternic, un profesor excepțional ne părăsește mult prea devreme.

Drum lin spre cer, suflet frumos”, a anunțat Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „ Octavian Stroia” din Cluj – Napoca.

Cei care i-au fost elevi au lăsat mesaje pline de durere. 

”Nu pot sa cred, ce șoc, un profesor extraordinar. Nu voi uita niciodată cum îmi striga mereu din culise „bravo fiat, bravo fata”… asta era vorba ei…

Drum lin, suflet frumos! În Sfânta zi de Paste… în sala 9 de balet din grădina raiului”, ”Sâmbăta când pleca de acasă ne-am salutat și ne-am urat sărbători binecuvântate! Era vesela si plina de speranta! Mi-a promis ca va lupta! M-am rugat din suflet și am sperat ca va fi bine! A fost o fiica minunata, o mama și soție extraordinara și o vecina nemaipomenita! Cerul se va îmbogăți cu prezenta ei! Drum lin printre stele Rodica draga!”, ”Da, duminica a fost la fel de fericita toata ziua, înconjurata de familie si de prieteni! S-a stins cu zambetul pe buze!”.

Profesoara va fi înmormântată vineri, la ora 13:00, la Capela Nouă din Mănăștur.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *