man Model National Știri

Vladimir Putin, din nou în inspecție pe front. Liderul de la Kremlin a mers în Herson și le-a oferit comandanților o icoană de Paști. FILMĂRILE ZILEI

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

O înregistrare video difuzată de Kremlin îl arată pe Vladimir Putin întâlnindu-se cu comandanții din regiunile ocupate de Rusia în Ucraina, transmite DW.  Potrivita Gazeta.ru, liderul de la Kremlin le-a adus comandanților o icoană de Paști (VIDEO mai sus)

Președintele rus Vladimir Putin a vizitat cartierele generale ale trupelor rusești care luptă în Ucraina, a anunțat marți Kremlinul.

O înregistrare video difuzată de televiziunea de stat rusă l-a arătat pe Putin sosind în regiunea Herson din sudul țării cu un elicopter și întâlnindu-se cu comandanții militari de top (VIDEO mai jos).

El a fost văzut apoi vizitând cartierul general al Gărzii Naționale Ruse din regiunea Lugansk, în estul țării, unde a descins într-p mașină de teren marca Toyota.

Kremlinul a declarat că vizita a avut loc luni.

Deși aceasta a fost a doua vizită a lui Putin în regiunile aflate sub controlul Rusiei, a fost prima dată când liderul rus a vizitat Herson și Lugansk.

Aceasta are loc în contextul în care trupele ucrainene se pregătesc pentru o nouă contraofensivă pentru a recupera teritoriile ocupate.

În timp ce s-a întâlnit cu trupele din Lugansk și Herson, Putin le-a urat un Paște fericit, pe care creștinii ortodocși l-au sărbătorit duminică, a precizat Kremlinul.

”Este important pentru mine să vă aud părerea despre situație, să vă ascult, să face schimb de informații”, a declarat președintele rus, potrivit unei înregistrări video difuzată de Kremlin.

VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *