man Model National Știri

Gigantul berii Anheuser-Busch a pierdut peste 5 miliarde de dolari după un parteneriat cu un transsexual. Americanii au distrus dozele de bere cu buldozerul

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Colosul berii Anheuser-Busch și-a văzut valoarea prăbușindu-se cu peste 5 miliarde de dolari de când compania a anunțat parteneriatul de branding cu controversatul influencer transsexual Dylan Mulvaney, scrie NY Post.

Din 31 martie, acțiunile companiei Bud Light au scăzut cu aproape 4% – doborând capitalizarea bursieră a companiei de la 132,38 miliarde de dolari la 127,13 miliarde de dolari miercuri.

Acțiunile Anheuser-Busch au scăzut cu peste 1,5%.

Shares of Anheuser-Busch have fallen by nearly 4% since March 31.

Compania se confruntă cu repercusiunile conservatorilor în legătură cu acordul său cu Mulvaney, influencerul transsexual în vârstă de 26 de ani cu peste 10 milioane de adepți pe rețelele de socializare.

Dylan Mulvaney drinks a Bud Light
Bud Light cans with Mulvaney's likeness

Mulvaney a ripostat marți la critici, acuzându-i că o intimidează pentru că este o „țintă ușoară”.

Invitată la podcastul „Onward with Rosie O’Donnell”, Mulvaney a spus că trolii ei îi răstălmăcesc intenționat cuvintele și acțiunile în încercarea de a distruge comunitatea transsexuală.

„Motivul pentru care cred că sunt atât de… sunt o țintă ușoară este pentru că sunt atât de nouă în acest domeniu”, a spus Mulvaney. „Cred că a te lua după o femeie trans care face asta de vreo 20 de ani este mult mai dificil. Cred că poate ei cred că există un fel de șansă cu mine … Dar care este scopul lor?”.

„Acești oameni, ei nu mă înțeleg, iar tot ceea ce fac sau spun apoi este cumva scos din context și folosit împotriva mea și este atât de trist, pentru că tot ceea ce încerc să scot este pozitiv. Încerc să mă conectez cu alții care poate nu mă înțeleg. Încerc să fac oamenii să râdă sau să fac un copil să se simtă văzut”, a afirmat transsexualul.

Iată cum au protestat americanii împotriva afilierii brandului cu un transsexual:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *