Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Despăgubiri uriașe pentru familia unei femei care a murit după vaccinul antiCovid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Familia unei femei care a murit la 4 zile după ce a primit un rapel de vaccin antiCovid19, din cauza unei miocardite, va primi despăgubiri de 169.000 de dolari americani.

Este vestea anunţată de Ministerul Sănătăţii din Singapore şi preluată de South China Morning Post.

Ontal Charlene Vargas din Filipine a murit pe 13 decembrie 2021.

Legiştii au stabilit cauza morții ca fiind miocardita sau inflamația inimii. Medicul Adam Nakhoda a precizat oficial că decesul este “probabil” legat de vaccinarea împotriva Covid-19.

În vârstă de 43 de ani, femeia a primit doza 3 de la Pfizer pe 9 decembrie 2021. În cele 42 de minute de observație la clinică, ea nu a prezentat niciun efect advers. I s-a făcut rău a doua zi dimineață și s-a dus la Spitalul General din Singapore. Femeia a declarat la spital că nu are antecedente familiale de boli cardiace sau probleme cardiace congenitale. Ea a mai spus că nu a avut nicio reacție la prima și a doua doză de vaccin Pfizer.

Ministerul Sănătății a confirmat că acesta a fost al doilea deces legat de vaccinarea Covid-19 în Singapore. Primul a fost un bărbat din Bangladesh, în vârstă de 28 de ani, care a murit de miocardită pe 9 iulie 2021, la aproximativ trei săptămâni după ce a primit un vaccin împotriva Covid-19.

Programul de asistență financiară în caz de vătămare prin vaccin oferă despăgubiri persoanelor care au suferit efecte secundare grave care sunt evaluate a fi legate de vaccinurile administrate în Singapore.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *