man Model National Știri

ABOMINABIL! Copiii își pot schimba sexul fără ca părinții să știe. Proiectul de lege a fost aprobat de Camera Reprezentanților din Washington

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Camera Reprezentanților din statul Washington a aprobat un proiect de lege care autorizează agențiile de stat să ascundă de părinți copiii care solicită operația de schimbare a sexului, potrivit Epoch Times.

La 12 aprilie, Camera Reprezentanților a dezbătut proiectul de lege 5599 al Senatului, care creează o scutire pentru stat prin care se acordă dreptul de a nu fi obligat să anunțe părinții în cazul minorilor care au plecat de acasă pentru că părinții lor nu i-au lăsat să urmeze proceduri medicale de tranziție de gen.

Într-o declarație video după vot, reprezentantul republican al statului, Chris Corry, a declarat că proiectul de lege „erodează drepturile părinților în statul Washington”.

„În esență, ceea ce ar face proiectul de lege ar fi că, dacă un copil ar părăsi casa părinților pentru anumite îngrijiri medicale și ar merge la un adăpost sau la o familie gazdă, acel adăpost sau acea familie gazdă nu ar fi obligată să anunțe părinții despre locul unde se află copilul lor”, a declarat Corry. „Aceasta este, în mod evident, o încălcare fundamentală a drepturilor părintești și un lucru care îi îngrijorează profund pe părinții din tot statul Washington”.

Reprezentantul de stat Peter Abbarno, un republican, a declarat că esența dezbaterii asupra proiectului de lege a fost dacă statului i se permite să „ascundă în esență unde se află copilul”.

Majoritatea părinților, a spus Corry, ar merge „până la capătul pământului pentru a-și găsi copilul” dacă acesta ar dispărea după o ceartă.

„Iar faptul că avem un proiect de lege care ar putea deveni lege și care ar spune: „nu vă vom spune”, a fost într-adevăr un pod prea departe pentru noi”, a spus Corry.

Corry a declarat pentru The Epoch Times că, potrivit proiectului de lege, un dezacord între un copil și părinți cu privire la dorința copilului de a face o tranziție medicală constituie „abuz și neglijență”, doar pentru că părintele nu a „afirmat în mod corespunzător ceea ce dorește copilul”.

Corry a declarat că există deja legi care protejează copiii de abuz și neglijență în stat, care necesită „motive solide și convingătoare” pentru care copiii ar trebui să fie scoși din casele lor.

„Ceea ce este frustrant este că, chiar și în aceste cazuri, părinții tot au dreptul să știe unde sunt copiii lor după ce au fost îndepărtați”, a spus Corry. „În acest caz, părinții nu ar avea nicio idee”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *