man Model National Opinii

Prohodul Domnului cântat de copiii grupului Tronos Junior, condus de Diac. Ionuț Balaban. Arhidiaconul Mihail Bucă: Mare bucurie sa vezi îngerii lui Dumnezeu cântând Lui!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

„Mare bucurie sa vezi îngerii lui Dumnezeu cântând Lui! Ferice de părinții voștri care v-au educat. Mulțumesc Corului Tronos, ucenicilor mei si fraților voștri mai mari, cei care de a lungul timpului au colindat cu aceasta muzica în toate colțurile lumii. Mulțumim Trinitas TV pentru munca depusa, si colaboratorului meu direct Ionuț Balaban – dirijorul corului de copii – pentru munca frumoasa cu aceste tinere vlastare, Tronos Junior.”, a scris Părintele Arhidiacon Mihail Bucă, conducătorul grupului Tronos al Catedralei Patriarhale, prezentând firmarea Trinitas TV de mai sus, cu fragmente din Prohodul Domnului cântate de grupul Tronos Junior.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *