man Model National Știri

Momentul în care FBI îl arestează pe tânărul de 21 de ani din spatele Pentagon Leaks. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Ministerul american al Justiției a deschis o anchetă penală după scurgerea documentelor de la Pentagon, care detaliază opiniile Washingtonului despre războiul în Ucraina și par să indice o colectare de informații despre aliații apropiați ai SUA, relatează Știripesurse.

Potrivit Washington Post, în spatele acestei scurgeri s-ar afla un tânăr de 21 de ani care a lucrat la o bază militară și a împărtășit informațiile unui grup privat online pe rețeaua socială Discord.

Având pseudonimul ‘OG’, pe numele real Jack Teixeira, el a publicat regulat timp de mai multe luni sute de pagini copiate din documente din baza militară unde lucra, conform publicației americane.

Jack Teixeira: National guardsman suspected to be behind US military document leaks arrested | US News | Sky News

Televiziunile americane au difuzat continuu imagini aeriene arătând arestarea unui individ de către agenți ai forțelor de securitate.

Se putea vedea un bărbat, cu mâinile pe cap și purtând un tricou gri și pantaloni scurți roșii, înconjurat de soldați înainte de a fi arestat, apoi escortat la un vehicul cu aspect civil.

VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *