man Model National Știri

Donald Trump afirmă din nou că va începe Al Treilea Război Mondial

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a scris pe rețelele de socializare că Statele Unite ale Americii s-ar putea trezi într-un al treilea război mondial și participând la luptă „fără muniție” – informează RIA Novosti, conform Știripesurse.

„Drumul urmat de Statele Unite ale Americii ne va duce în curând într-un al treilea război mondial și la luptă fără muniție” – a scris politicianul.

Acesta a subliniat că singura și cea mai bună modalitate pentru Washington de a „rezolva problema cu China”, precum și toate celelalte dificultăți, este „să scape” de actualul președinte american, Joe Biden.

Donald Trump l-a criticat, în repetate rânduri, pe succesorul său pentru că a permis conflictul din Ucraina, ceea ce, potrivit fostului președinte american, ar putea escalada într-o confruntare nucleară între SUA și Rusia.

Pe 9 aprilie Trump a amintit din nou de „al treilea război mondial”.

Citiți și:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *