man Model National Știri

Concert Psaltic Extraordinar, Lumină din Lumină, Sala Palatului, 20 aprilie, ora 19.30

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Pe 20 aprilie portile Salii Palatului vor deveni neincapatoare pentru a putea oferi publicului, in Saptamana Luminata un concert psaltic, de inalta incarcatura spirituala, transmite Entertix.

„Tronos, cel mai mare COR Misionar al Patriarhiei Române, va invita la Concert! Haideți sa umplem pana la refuz , Sala Palatului pe data de 20 aprilie ,orele 19.30 !

Menționez ca educația este din ce în ce mai precara în lume și în România, lucrurile de nonvalori simt prezentate pe multe televiziuni , oamenii slab pregătiți ajung sa învețe pe cei pregătti, educația în rândul tinerilor suferă din ce în ce mai mult , iar forurile abilitate, primăriile sau alte organizații, oferă publicului larg mai multe concerte de divertisment ieftin pentru a prinde la public !

Noi , vă invităm la un concert frumos , la o sala generoasa dar trebuie sa o umplem cu mic cu mare, pentru a demonstra ca romanul știe sa caute la valori!!!!! Hristos a Înviat!”, a anunțat Părintele Mihail Bucă.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *