Externe man Model National

Dalai Lama i-a cerut unui copil de 8 ani să-i sugă limba după ce l-a pupat pe gură. Liderul de 87 de ani al budismului tibetan și-a cerut scuze numai după ce scandalul a devenit viral. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Dalai Lama și-a cerut scuze după o lună și jumătate de la o faptă bizară petrecută pe 28 februarie și numai în urma protestelor internaționale stârnite de faptul că a sărutat pe buze un băiețel indian și i-a cerut să îi „sugă” limba.

Biroul liderului spiritual a publicat luni o declarație după ce imaginile cu această interacțiune bizară, care a avut loc luna trecută în timpul unui eveniment pentru Fundația M3M din India, au devenit virale pe rețelele de socializare, scrie USA Supreme.

În declarație se spune că „dorește să își ceară scuze băiatului și familiei sale, precum și numeroșilor săi prieteni din întreaga lume, pentru durerea pe care cuvintele sale ar fi putut să o provoace”, potrivit CNN.

În declarație se mai spune că „regretă” interacțiunea.

Liderul budismului tibetan, Tenzin Gyatso, găzduia studenți și membri ai fundației la templul său din Dharamshala, India, unde trăiește în exil.

În videoclip, băiatul se apropie de microfon și întreabă: „Pot să te îmbrățișez?”.

Bătrânul de 87 de ani spune „Bine, vino” și îl invită pe scenă.

Dalai Lama face un gest spre obrazul său și spune „mai întâi aici”, iar băiatul îl îmbrățișează și îl sărută.

El îl ține de braț pe băiat și se întoarce spre el, spunând „atunci cred că bine și aici” în timp ce arată spre buzele sale.

Liderul spiritual apucă apoi bărbia băiatului și îl sărută pe gură în timp ce publicul râde.

„Și suge-mi limba”, îi spune Dalai Lama băiatului, scoțându-i limba.

Își apasă frunțile împreună, iar băiatul scoate pentru scurt timp limba înainte de a se da înapoi, în timp ce Dalai Lama îi dă o palmă „jucăușă” pe piept și râde.

Care este controversa?

Incidentul a avut loc în timpul unei interacțiuni pe 28 februarie, la un eveniment din McLeod Ganj, o suburbie a orașului Dharamshala. Potrivit The Guardian, aproximativ 100 de elevi au fost prezenți la evenimentul organizat la un templu.

Așadar, există o mare problemă cu scuzele sale!

De ce nu a emis scuze până când nu a fost forțat?, conchide sursa citată.

VIDEO cu evenimentul scabros:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *