Externe man Model National

Membrul unei cunoscute formații muzicale britanice a fost găsit mort la 46 de ani. Cauza morții nu este cunoscută

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Paul Cattermole, membru în cunoscuta formație britanică de muzică pop S Club 7, a murit la 46 de ani, a anunțat trupa într-o postare pe Twitter.  

„Suntem cu adevărat devastați de moartea fratelui nostru Paul. Nu avem cuvinte pentru a descrie tristețea profundă și pierderea pe care o simțim cu toții. Am fost atât de norocoși că l-am avut în viața noastră și suntem recunoscători pentru amintirile minunate pe care le avem”, a scris trupa vineri.

Potrivit BBC, Cattermole a fost găsit joi mort la casa lui, potrivit unui comunicat al familiei lui Cattermole. Cauza morții nu este cunoscută, se mai arată în comunicat.
S Club 7, care a fost creată în 1998 de fostul manager al formației Spice Girls, Simon Fuller, tocmai anunțase un turneu de reuniune în Marea Britanie pentru aniversarea a 25 de ani.

S Club 7 a câștigat premiul BRIT în 2000 pentru cel mai bun debut. Grupul a ajuns la patru hituri nr. 1 în Marea Britanie în doar cinci ani („Bring It All Back”, „Never Had A Dream Come True”, „Don’t Stop Movin” și „Have You Ever”), precum și un album nr. 1, cu al doilea lor album „7”.

„Never Had a Dream Come True” a devenit un hit și în SUA, ajungând în top 10 în Billboard Hot 100. „Don’t Stop Movin’” a câștigat single-ul britanic al anului la BRIT Awards 2002.

După lansarea celui de-al treilea album „Sunshine”, grupul a pornit în două turnee: S Club Party 2001 și S Club 7 Carnival în 2002.

La scurt timp după încheierea acestuia din urmă, Cattermole a plecat din S Club 7 pentru a se alătura trupei de heavy-metal Skua. „Vreau o schimbare muzicală”, a spus el, potrivit BBC.

Toți cei șapte colegi de trupă s-au reunit pentru un turneu de revenire în Marea Britanie, Bring It All Back 2015, care a marcat primele spectacole live ale S Club 7 în ultimii 12 ani.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *