Anti-Biserică Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Covidista Carmen Dorobăț în tandem cu pr. Constantin Sturzu. Girează MMB genocidul ‘eroilor în alb’

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În această seară este programată la antena3 o emisiune, având ca invitați pe pr. Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al MMB și covidista feroce dr. Carmen Dorobăț. Din promo, aflăm că aceasta are îndrăzneala să vorbească despre minuni, după ce a fost ‘avocatul’ unui protocol medical criminal, cât și promotoarea serurilor experimentale ce au curmat deja nenumărate vieți și au distrus sănătatea a mii de oameni.

Alăturarea pr. Constantin Sturzu acestei doctorițe pune la îndoială, din nou, poziția intituției MMB față de minciuna plandemiei. Ne punem întrebarea dacă în acest mod, MMB girează genocidul ‘eroilor în alb’.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *