Externe Life Lifestyle National Natural Technology

Macron gafă după gafă în China

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele francez Emmanuel Macron a fost în centrul atenției într-o vizită în China după ce și-a băgat mâna în buzunar în timp ce făcea o fotografie oficială cu președintele chinez Xi Jinping.

Anterior, liderul francez a stârnit indignarea compatrioților săi punându-și mâinile sub masă și scoțându-și ceasul de la încheietura mâinii, în timpul unei discuții cu reporterii. Mulți au văzut acest lucru ca pe o încercare de a scoate din cadru un articol de lux, deplasat în timpul unei conversații despre protestele sindicatelor nemulțumite și situația dificilă a persoanelor care primesc salariul minim.

Politico a scris anterior că Macron nu a respectat protocolul la conferința de presă cu omologul său chinez. În același timp, scria ziarul, liderul chinez a părut uneori nerăbdător și enervat și a oftat din greu în timp ce Macron își continua discursul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *