man Model National Știri

Germania cucerită: oficiali de stânga au inaugurat semne stradale în arabă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Amy Mek semnează în Rair Foundation că „asemenea concesii aparent minore, precum semnele stradale în limba arabă, sunt victorii strategice ale Islamului în războiul mai extins de islamizare a întregii Europe”.

Ceea ce momentan, apropo de islamizarea întregii Europe, ar putea părea doar o exagerare și nimic mai mult, la fel cum artera în speță, pricopsită cu semne stradale cu înscrisul denumirii sale și în limba arabă, și anume Eller Strasse, din apropierea gării din Düsseldorf, este într-adevăr undeva departe de România, în Germania, odată precedentul creat, inaugurările unor asemenea „duplicate” s-ar putea înmulți. „Opera de artă” aparține aleșilor locali de stânga, cu aportul cărora, conform autoarei articolului, „musulmanii islamizează cu succes Germania și avansează în atingerea țintei lor pe termen lung de a o transforma într-un stat islamic.”

Semnul stradal cu denumirea arterei în limba arabă a fost dezvelit la inaugurarea sa de consilierul și primarul districtului 3 din Dusseldorf, Dietmar Wolf, reprezentând stânga „verde” și purtând simbolic un fular verzui, care a explicat că „mulți oameni, familii, comercianți cu rădăcini marocane sau magrebiene au trăit în Oberbilk de câteva generații. Un district într-adevăr diversificat și plin de culoare. Oamenii care trăiesc în el au ajutat la construirea țării noastre. Drept urmare, merită respect, respect și reprezentare. Sunt încântat că consiliul districtual a oferit un exemplu prin adăugarea celor două semne adiționale.

Un semn stradal bilingv nu constituie unica modalitate de a ne manifesta această recunoștință, dar e una dintre multele.” Ca principiu de căpătâi al „verzilor”, aceștia nu se ghidează după ideea ca imigranții să fie asimilați în modul de viață al germanilor, ci de a-i încuraja pe nemți să îmbrățișeze cultura celor sosiți. Iar ani de zile partidul „verzilor” i-a îndemnat pe germani să se integreze în cultura arabă, în special cea musulmană, politicianul de stânga Volker Beck solicitându-le în 2016 nemților să învețe limba arabă, astfel încât să poată comunica mai ușor cu cei care nu stăpânesc germana.

De fapt, tot cu sprijinul „verzilor”, sunt deja ani de când moscheile din Dusseldorf se fac auzite în a-și chema credincioșii la rugăciuni. Eller Strasse pare într-atât de departe, însă, luând în calcul traiectoria demografică a Europei, cu populații băștinașe îmbătrânite, lenevite intelectual și în plus într-o semnificativă măsură periclitate prin alterarea sistemului imunitar suveran ca urmare a înțepărilor din 2021-2022 cu arme biologice, pe de altă parte familiile de imigranți procreând cu spor, astfel încât s-a ajuns ca Mohamed să devină al patrulea cel mai răspândit prenume dat nou-născuților în Europa, nu-i exclus ca Eller Strasse să… ajungă într-o bună zi și pe strada ta.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *