man Model National Știri

Moarte subită în avion: O femeie a decedat pe ruta Tenerife-Manchester

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Panică la bordul unui avion. La circa trei ore de la momentul decolării, o femeie a început să se simtă rău. Aceasta s-a stins din viață, în ciuda eforturilor depuse de însoțitorii de zbor, scrie RomâniaTV.

O situație extrem de neplăcută a avut loc la bordul unui avion care decolase din Tenerife, care ar fi trebuit să ajungă în Manchester, Marea Britanie. O femeie a leșinat pe parcursul zborului și ulterior a decedat. Avionul a fost nevoit să aterizeze de urgență, a informat publicația The Sun.

„La câteva ore de la începutul zborului, un bărbat a ajutat o femeie să ajungă la toaletă. Părea să nu fie într-o stare prea bună. Însoțitorii de zbor au discutat cu cei doi și, la un moment dat, a trebuit să o întindă (n.r. pe femeie) în fața ușilor unde sunt scaunele cu spațiu suplimentar pentru picioare. Ea a fost întrebată cât de rău se simte, astfel încât însoțitorii de zbor să poată transmite pilotului”, a declarat un pasager pentru Manchester Evening News.

Persoana care a lesinat a fost resuscitată timp de o oră de către membrii echipajului, însă din păcate aceștia nu au avut succes. Pe aeroportul Cornwall din Newquay se aflau deja două ambulanțe, care au preluat-o pe femeie și au transportat-o de urgență la spital.

Personalul avionului a confirmat decesul femeii.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *