man Model National Știri

IT-ist român, vaccinat cu trei doze de AstraZeneca, mort subit. Îi numea ”tâmpiți” pe cei care aleg să nu se vaccineze

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Cristian Ivan, cunoscut dezvoltator de software român, a murit subit, marți 4 aprilie. Vestea a fost anunțată de către jurnalistul Adrian Mihălțianu, pe Twitter, unde Ivan era foarte activ. transmite R3media.

„Azi au murit, separat, doi oameni tineri pe care-i urmăream cu plăcere pe social media.

@menetz, de aici, și Cristina Alexandru, de pe Fb”, a scris el, aseară.

„@Menetz”, așa cum era cunoscut Ivan pe Twitter, era un cunoscut specialist în software, fiind manager al Codesignum Technologies, firmă care se ocupa  cu dezvoltarea de aplicatii pentru iPhone.

Ivan era vaccinat cu trei doze de AstraZeneca, conform propriilor postări. Totodată, era critic cu românii care au avut îndoieli față de vaccin. Într-o postare îi numește tâmpiți pe cei aleg să nu se vaccineze.

 

 

De altfel, postarea fixată pe contul său de Twitter făcea referire la faptul că în ultimii doi ani, opozanții restricțiilor și a obligativităților au făcut referire la Biblie, Constituția României sau romanul 1984 al lui George Orwell.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *