man Model National Știri

Cancer galopant, la doar 19 ani. Un jucător de baschet din Indiana a trăit șocul vieții lui

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Hagen Kneep, un tânăr jucător de baschet, în vârstă de 19 ani, din Indiana, a fost diagnosticat în 2022 cu cancer de apendice, informează Dr. William Makis.

„Prima dată când chirurgii au deschis stomacul lui Hagen Knepp pentru a se uita înăuntru, s-au oprit din ceea ce făceau și l-au cusut la loc. Era prea mult, tumori peste tot.”

S-au întors pe 12 ianuarie 2023, pentru o operație care a durat 22 de ore.

Medicii au început prin a-i îndepărta apendicele plin de tumori și au tot găsit altele care trebuiau să dispară. „Mi-au scos apendicele, o parte din ficat, jumătate din colon. Pancreasul meu, cred că a dispărut. Ce altceva – peritoneul meu, asta a dispărut. Știu că mai sunt și altele, dar asta e tot ce-mi vine în minte”, a spus tânărul,

După ce medicii i-au îndepărtat o mare parte din stomac, i-au făcut lui Hagen o baie de chimioterapie, încălzind o soluție de chimioterapie foarte concentrată și turnând-o în cavitatea sa abdominală.

Hagen Knepp a absolvit Liceul Barr Reeve în 2022. Liceul a găzduit numeroase centre de vaccinare COVID-19 în 2021.

„Vaccinul a fost disponibil pentru prima dată pentru elevi și personal. Apoi, după școală, comunitatea putea să treacă pe acolo. Totul în speranța de a încetini răspândirea COVID-19. Oamenii trebuie să citească și să se informeze. Mergeți pe site-ul CDC. Mergeți pe site-ul companiei Pfizer și Moderna. Citiți și informați-vă și apoi luați decizia cea mai bună pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.”

Este un cancer foarte rar, 1 la un milion, dar există două rapoarte VAERS cu privire la acest caz.

VAERS 2103843

Un bărbat de 60 de ani a avut doza Pfizer #1, două luni mai târziu a fost diagnosticat cu cancer de apendice în stadiul 4 și a murit la 3 săptămâni după diagnostic.

VAERS 2448046

Bărbat în vârstă de 70 de ani a avut două doze Moderna, 5 luni mai târziu a prezentat dificultăți de respirație în timp ce urca scările și hemoglobină scăzută, a fost diagnosticat cu cancer de apendice care a necesitat o intervenție chirurgicală majoră.

Adenocarcinomul de apendice este un cancer foarte rar, care afectează 1 persoană la fiecare 1 milion, iar vârsta de obicei este de 50-55 de ani.

Una dintre știri a dat un indiciu despre ce gândeau medicii: „primul lor gând a fost șase luni de chimioterapie, pentru a încerca să încetinească orice creștea înăuntru, pentru că era prea mult pentru a fi îndepărtat. A doua zi, după ce s-au uitat la raportul patologic, s-au răzgândit și au programat o intervenție chirurgicală peste șase săptămâni”.

Acest lucru sugerează că cancerul său era atât de agresiv și cu evoluție rapidă, încât știau că nu mai aveau 6 luni de așteptat și că chimioterapia convențională probabil nu ar fi funcționat. Așa că s-au răzgândit în privința tratamentului și au optat pentru o intervenție chirurgicală foarte extinsă și chimioterapie intraperitoneală.

Acesta este cel mai probabil un cancer galopant: cancer extrem de rar, grup de vârstă nepotrivit, foarte rapid progresiv și agresiv metastatic.

Fiecare cancer la un individ vaccinat cu ARNm COVID-19 trebuie privit în contextul distrugerii sistemului imunitar provocată de vaccinurile COVID-19. Aceste cancere nu se comportă conform așteptărilor, deoarece vor reprezenta un proces complet nou pe care oncologii nu l-au mai întâlnit până acum.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *