man Model National Știri

Incredibil! Satanista Madonna concertează în Nashville pentru „drepturile” transsexualilor, la scurt timp după ce un transsexual a omorât 6 creștini într-o școală din același oraș

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Într-o mișcare și mai dezgustătoare decât fața ei plină de botox, Madonna se îndreaptă spre Nashville, NU pentru a strânge fonduri pentru familiile victimelor împușcăturilor de la Covenant School, ci pentru „drepturile trans”, scrie Post Millenial.
„Odată cu adoptarea legislației anti-LGBTQ+ în Tennessee și în alte state, activista socială de lungă durată Madonna a anunțat o oprire suplimentară a turneului său The Celebration Tour în Nashville, pe 22 decembrie. O parte din încasările obținute în urma spectacolului vor merge către organizațiile pentru drepturile transsexualilor. În ceea ce privește cele peste 100 de proiecte de lege anti-LGBTQ+ care se află în prezent în legislativele statelor”, se arată pe site-ul Madonnei.

Se presupune că echipa de PR a Madonnei se referă la legile care protejează de fapt copiii – interdicțiile recente privind schimbările de sex ale copiilor și spectacolele publice de travestiți.

„Oprimarea LGBTQ+ nu este doar inacceptabilă și inumană; creează un mediu nesigur; face din America un loc periculos pentru cetățenii noștri cei mai vulnerabili, în special pentru femeile trans de culoare.  De asemenea, aceste așa-zise legi pentru a ne proteja copiii sunt nefondate și patetice. Oricine cu jumătate de creier știe că nu trebuie să se pună cu un travestit. Bob și cu mine ne vom vedea de pe scena din Nashville, unde vom celebra frumusețea care este comunitatea queer”, a declarat Madonna într-un comunicat. 

Pe 27 martie, un atacator transsexual, pe nume Audrey Hale, a intrat în forță în școala Convenent din Nashville și a ucis șase creștini, inclusiv trei copii. 

În timp ce unii liberali au încercat să facă din povestea împușcăturilor o poveste despre controlul armelor de foc, multe voci de extremă stânga au încercat să prezinte o imagine simpatică a lui Hale și să susțină că, de fapt, comunitatea transsexuală era cea care era de fapt atacată. Un sentiment care a fost apoi repetat de administrația Biden.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *