man Model National Știri

Doliu la Hollywood! A murit Hristo Jivkov, actorul bulgar care l-a interpretat pe Sf. Ioan în Patimile lui Hristos. Avea doar 48 de ani!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Actorul Hristo Jivkov a murit de cancer la vârsta de 48 de ani, în Los Angeles. El a fost cunoscut pentru faptul activitatea sa de actor și producător. A devenit faimos în filme precum „The Profession of Arms”, pentru care a câștigat mai multe premii și mai ales pelicula „The Passion of the Christ” (Patimile lui Hristos), în care a jucat rolul Apostolului Ioan, transmite Mirror, citat de Observator.

Dispariția lui este veste proastă pentru cei care au apreciat filmul, mai ales de-a lungul anilor s-a discutat despre posibilitatea ca Jivkov să participe în continuarea intitulată „Patimile lui Hristos: Învierea”, dar acest lucru nu a fost niciodată confirmat.

În ciuda rolului său în pelicula în care a jucat și Maia Morgenstern, Hristo Jikov a avut o carieră bogată. Astfel, la scurt timp după ce a absolvit Academia Bulgară de Film și Teatru, unde s-a specializat în regie de film, el a fost distribuit în rolul principal, Giovanni de Medici, în lungmetrajul lui Ermanno Olmi din 2001, The Profession of Arms, care a câștigat în 2002 premiile David di Donatello cu nouă trofee, inclusiv cel mai bun film.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *