man Model National Știri

ANUNȚ UZPR: Spectacol caritabil pentru ajutorarea colegei noastre de presă Rodica Subțirelu, care se luptă de un an cu o boală grea

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Vineri 7 aprilie, ora 17,30, la sala Agir, b-dul Dacia nr. 26, trupa Teatrul Nostrum a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România vă invită la spectacolul cu scop caritabil „Pe aripa clipei de iubire”, dedicat strângerii de fonduri pentru colega si prietena noastră, Rodica Subțirelu care are nevoie de un tratament medical costisitor.

Poeta Rodica Subțirelu, membră de onoare a UZPR, este redactor-șef al revistei Cronica Timpului, inițiatoarea Seratelor Eminescu jurnalistul și împreună cu actrița Claudia Motea, fondatoarea acestei trupe de teatru.

Poeta se luptă de un an de zile cu un cancer aproape generalizat.

Va așteptăm sa fim împreuna la acest eveniment cultural-artistic ce onorează arta și numele unui ales om de cultura, Rodica Subtirelu, transmite UZPR.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *