man Model National Știri

Percheziții DNA la Poliția Română! Sunt vizate contractele de achiziții de echipament făcute la începutul pandemiei

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Procurorii DNA efectuează, marți dimineața, percheziții la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, în legătură cu modul în care au fost încheiate contracte privind achiziționarea de echipamente pentru dotarea polițiștilor, transmite Știripesurse.

Sunt vizate căștile de protecție și bastoanele cu electroșocuri, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

Ministru de Interne în 2020 era Marcel Vela (PNL).

Ce spune DNA:

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2020, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea Poliției naționale. În cursul zilei de 4 aprilie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în două locații situate în municipiul București, din care una reprezintă sediul unei instituții publice”, a anunțat DNA, într-un comunicat de presă.

Poliția Română nu a emis un comunicat până la publicarea acestei știri.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *