man Model National Opinii

Mihai Tîrnoveanu: Trebuie să fim gata să ieșim în strada! Sunt doua proiecte de lege de o gravitate maximă: Pl-x 143 privitor la înstrăinarea totală a economiei naționale si Pl-x 47 privitor la „orașele de 15 min.” care intra curând in Parlament

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Proiectul de lege 143 prin care statul român scoate la vânzare către străini ultimele entități economice românești înseamnă stingerea luminii pentru orice brumă de suveranitate care ne-a mai rămas.

Anul trecut în august mai multe asociații au depus la guvern o petiție prin care se interzicea stoparea vânzării activelor și participațiilor statului, în contextul în care protecția legislativă a vânzării expira. Acum, parlamentul pregătește o lege în toată puterea prin care se dă liber la înstrăinarea celor 240 de regii autonome și 1000 de întreprinderi care mai au capital de stat, multe de importantă strategică pentru România, Hidroelectrica, Romsilva, Nuclearelectrica, Salrom, CEC Bank, Portul Constanța.

Pl-x 47/2023 practic este dictatura digitalizata în care oamenii sunt transformați în roboței puși pe trotinete și mașinuți electrice supravegheați de camere cu recunoaștere facială, cu portofel digital în locul celui cu bani cash.

Înseamnă bariere de intrare și verificare, înseamnă suprimarea libertății într-un experiment care dacă va reuși, va fi extins, implementat în întreaga țară. Înseamnă un lanț scurt de 15 min. 

Libertatea de a fi român însemna resurse în mâna românilor iar această libertate nu presupune niciun lanț, fie el scurt sau lung!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *