man Model National Știri

Infarct pe teren, la 25 de ani. Fotbalistul a cerut să continue meciul în timp ce medicii îl urcau în ambulanță. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Un caz uluitor s-a petrecut în Liga a 3-a din Spania: Dragisa Gudelj, jucătorul celor de la Cordoba, fosta echipă a lui Florin Andone, a suferit un stop cardiac în timpul meciului cu Racing Club Ferrol, iar după ce a fost resuscitat la fața locului a solicitat să revină pe gazon, scrie Prosport.

În minutul 11 al partidei disputate în seara zilei de sâmbătă, 25 martie, sârbul în vârstă de 25 de ani a fost victima unui stop cardio-respirator și a primit îngrijiri de urgență pe teren. 

Intervenția promptă a medicilor i-a salvat viața fotbalistului, care a fost resuscitat și urcat în ambulanță, însă odată ce și-a recăpătat cunoștința, acesta a solicitat să reintre pe teren pentru a continua meciul!

Acest lucru, evident, nu s-a întâmplat: meciul a fost suspendat iar Dragisa Gudelj a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar Regina Sofia.

VIDEO:

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *