Life Lifestyle National Natural Știri Technology

Fermierii polonezi amenință că vor strica vizita lui Zelenski la Varșovia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fermierii polonezi, nemulțumiți de afluxul de cereale din Ucraina, ar putea strica vizita președintelui Volodymyr Zelensky la Varșovia, a declarat Marcin Sobciuk, șeful Organizației Fermierilor din Zamoysk.

„Ne-am gândit că ministrul (al Agriculturii și Dezvoltării Rurale din Polonia, Henryk Kowalczyk-n.red) ne ia în serios. S-a dovedit cu totul altfel. La graniță, se aduc si mai multe cereale”, a spus el.

Șeful asociației nu a exclus ca în ziua vizitei liderului ucrainean fermierii să organizeze acțiuni de protest în capitală.

„Varșovia ar trebui să se gândească. Dacă ministrul vrea să-i stricăm atmosfera în capitală, cum ar fi vizita lui Zelensky, atunci suntem capabili să organizăm asta”, a spus Sobciuk

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *