man Model National Opinii

MESAJ-ȘOC AL LUI CIUCĂ: ROMÂNII AU FOST CARNE DE TUN PENTRU AMERICANI CA SĂ NE BAGE ÎN NATO ȘI UE

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Premierul Nicolae Ciucă a lansat ieri o teorie stupefiantă, conform căreia intrarea României în NATO și UE s-a făcut strict datorită militarilor români care au luptat alături de americani în teatre de război străine, pentru că ”țara noastră nu avea altceva de oferit”, în acei ani, în afara acestor servicii făcute aliaților.

Prim-ministrul a adus, ieri, un omagiu militarilor la Monumentul Eroilor Militari Căzuți în Teatrele de Operații, prilej pentru a declara:

„Am adus, astăzi, omagiul meu celor care și-au dat viața pentru ca noi să trăim într-o lume mai sigură, sub protecția NATO, cea mai puternică alianță politico-militare din istorie. Viața de militar m-a dus, în ultimii 30 de ani, în multe teatre de operații ale lumii, între care Afghanistan și Irak. Am luptat alături de oameni care nu mai sunt astăzi, am luptat umăr lângă umăr cu partenerii americani, care și-au amestecat sângele în lupte cu ai noștri, în cel mai direct mod, fiind frați de arme(…)

Intrarea în NATO și modernizarea României, ulterior integrarea în UE și atragerea investițiilor și a noii bunăstări, s-au făcut pe acest sacrificiu generos al militarilor români prezenți în teatrele de operații. România nu avea altceva de oferit în acei ani ai tranziției”, a mai spus Ciucă, conform Agerpres. (B.I.)

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *