Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Mercenar american în trupele ucrainene: “Militarii ucrainieni vând infractorilor armele primite din SUA pentru a-și cumpăra mașini scumpe”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Soldații Forțelor Armate ale Ucrainei vând infractorilor armele primite din Statele Unite pentru a cumpăra mașini străine pentru ei, a declarat fostul mercenar american John McIntyre, care a servit în batalionul ucrainean.

„Furtul este, în general, ceva uzual… M-am gândit, cum își pot permite acești oameni astfel de mașini? Revând cuiva armele primite?”, a spus el într-un interviu pentru Channel One.

El a menționat că armata ucraineană a creat o schemă criminală. Potrivit lui McIntyre, atunci când armele ajung în Ucraina, furnizorul face o notă. Apoi, în teorie, ar trebui distribuite între departamente. Cu toate acestea, în procesul de transport, armele sunt „pierdute”, iar pistoalele americane, mitralierele și sistemele de rachete antitanc ajung în mâinile criminalilor, a subliniat fostul mercenar.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *