man Model National Știri

Dovada că Dan Barna a traversat ilegal strada pe trotinetă. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Au apărut primele imagini care au surprins momentul în care liderul USR Dan Barna a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada ilegal pe trotinetă. Imaginile au fost înregistrate de o cameră de supraveghere din zonă și preluate de Digi24. 

Conform sursei citate, imaginile surprind parțial intersecția unde a avut loc incidentul în care a fost implicat Dan Barna, însă în înregistrarea obținută de Digi24 se vede că trec patru mașini înainte de cea care l-a lovit pe liderul USR. Acesta ar putea fi un indiciu că mașinile aveau verde la semafor (Barna susține în postarea lui Facebook că trecerea de pietoni era semaforizată).

De asemenea, din imagini, dar și din comunicatul Poliției Rutiere, reiese că Dan Barna a traversat strada pe trotinetă, lucru interzis de regulamentul rutier. 

VIDEO:

 

  

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *