Life Lifestyle National Natural Technology Ucraina

Armata Republicii Moldova îi cheamă pe rezerviști: mobilizare generală pentru 3 aprilie! Maia Sandu la București

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Armata moldovenească îi cheamă pe rezerviștii: mobilizare generală pentru 3 aprilie, chiar in ziua in care Maia Sandu face o vizita la Cotroceni.

În timp ce președintele Maia Sandu zboară în Ucraina, la Volodimir Zelenski pentru summitul de la Bucea,după intalnirea cu Klaus Iohannis, armata moldovenească cheamă rezerviștii: mobilizarea generală este programată pentru data de 3 aprilie și, aşa cum subliniază forțele armate moldovenești, s-a decis doar efectuarea de exerciții și pregătire militară.

Bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și peste 50 de ani care nu se prezintă pe 3 aprilie la cazarma armatei vor fi sancționați cu până la 150 de ore de muncă forţată în folosul societăţii, sau cu o amendă de peste 32.000 de lei moldovenești, echivalentul a 1.500 de euro: o cifră enormă pentru o ţară în care salariile medii sunt de 4.000 de lei pe lună, ceea ce înseamnă mai puţin de 200 de euro.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *