man Model National Știri

Kremlinul reacționează după arestarea mitropolitului Pavel: Vor trebui să dea socoteală nu numai în fața instanței umane, ci mai ales în fața instanței lui Dumnezeu

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, președintele partidului „Rusia Unită”, Dmitri Medvedev, și-a exprimat convingerea că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și compania sa se vor confrunta nu numai cu instanța umană, ci și cu una divină pentru acțiunile lor împotriva Lavrei Pecerska din Kiev, relatează Știripesurse.

„Sunt sigur că vor trebui să dea socoteală nu numai în fața instanței umane, ci mai ales în fața instanței lui Dumnezeu. Și vor primi pentru tot ce au făcut” – a scris Medvedev, duminică, pe canalul său Telegram, informează Rador.

„Și fiara a fost prinsă, iar împreună cu ea și proorocul mincinos, care făcuse înaintea ei semnele, cu care înșelase pe cei care primiseră semnul fiarei și se închinară icoanei ei. Amândoi au fost aruncați de vii în iazul de foc, care arde cu pucioasă” – a citat Medvedev din Apocalipsa lui Ioan.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *