man Model National Știri

Capitolul boli ciudate: Tânăr de 37 de ani, supus la 22 de intervenții chirurgicale din cauza unei amigdalite. Bărbat de 31 de ani, mort din cauza unei dureri de măsea, iar altul, mort pe masa de operație, din cauza unei fracturi la cot

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Un caz medical complex, cel al unui bărbat de 37 de ani din Oradea a fost dezvăluit de vineri de Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. În cazul lui Tudor, un pacient din Oradea în vârstă de 37 de ani, o simplă amigdalită bacteriană a condus la o insuficiență multiorgan (renală, circulatorie și hepatică), relatează Oradea în direct.

Bolnavul a dezvoltat o infecție gravă la un picior, ajungând în șoc hemoragic și septic. În această stare a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, în data de 10 ianuarie, de unde a fost transferat pe Secția de Terapie Intensivă pentru următoarele 8 săptămâni. A fost momentul în care echipele medicale multidisciplinare au intervenit pentru reabilitarea funcțiilor bolnavului și gestionarea în echipă a cazului complex.

Abordarea multidisciplinară a cazului a adus împreună medici de chirurgie generală și plastică, medici de anestezie și terapie intensivă, de boli infecțioase, nefrologi, cardiologi și kinetoterapeuți.

În intervalul de timp care a trecut de la internare, Tudor a suferit un număr de 22 intervenții chirurgicale, a trecut prin 250 de ore de filtrare a toxinelor din sânge, au fost folosite 58 de unități de sânge pentru transfuzii, 31 de unități de plasmă și piele artificială. Cheltuielile totale de spitalizare în acest caz se ridică la 531.840 lei.

Efortul celor implicați în gestionarea cazului a primit cea mai bună răsplată astăzi, 31 martie, odată cu externarea lui Tudor, vindecat complet, mai scrie Oradea în direct.

Bărbatul a trecut prin 6 operații, patru la plămâni și două la gât din cauza unei infecții. În cele din urmă, tânărul a murit.

A murit Ionuț, tânărul de 31 de ani care a stat două luni în comă profundă, după ce a ajuns la spital cu o durere de măsea
La fel s-a întâmplat și cu un tânăr de 28 de ani din Vatra Dornei. A ajuns la spital cu o fractură la cot, însă a murit chiar în timp ce era pregătit de medici pentru o intervenție chirurgicală.
Odihnește-te în pace, drag coleg'. El este Valeriu, tânărul mort după ce a ajuns la

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *