man Model National Știri

Șefa EMA a fost interogată în Parlamentul European cu privire la datele condamnabile din primul raport al UE despre siguranța vaccinurilor Pfizer/BioNTech – Peste 1.170.000 de reacții adverse post-vaccinale. FOTO/VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

În data de 27 martie, la Parlamentul European a avut loc o sesiune de 3 ore organizată de „Comisia specială privind pandemia COVID-19″, scrie DailyClout într-un articol semnat de Sonia Elijah:
Ultima ședință memorabilă a fost cea în care președintele Pfizer – Janine Smalls (care l-a înlocuit pe directorul general al companiei, Albert Bourla, deoarece acesta nu s-a prezentat) a trebuit să se confrunte cu un interogatoriu din partea anumitor deputați europeni, ocazie cu care a recunoscut că vaccinul nu oprește transmisia. De data aceasta a fost rândul irlandezei Emer Cooke (fostă lobbyist al Big Pharma, în prezent director executiv al Agenției Europene pentru Medicamente – EMA) să fie interogată.
Michele Rivasi, europarlamentar și vicepreședinte al Comisiei speciale privind pandemia COVID-19, a prezentat în plenul parlamentului date alarmante privind evenimentele adverse ale vaccinului COVID-19, culminând cu întrebarea fundamentală adresată dnei Cooke și agenției sale: Cum a putut EMA să concluzioneze că profilul de siguranță al vaccinului este favorabil, având în vedere datele îngrijorătoare găsite în primul raport UE privind siguranța vaccinului Pfizer/BioNTech? VIDEO:
Biroul lui Rivasi m-a informat că întrebările ei adresate șefului EMA au fost extrase din analiza mea (publicată pentru prima dată în Children’s Health Defense Europe) a raportului bombă al UE, care conținea date condamnabile raportate în primele 6 luni ale anului 2021. Mai jos este prezentarea generală a datelor alarmante găsite în raportul de 286 de pagini:

Rivasi a ținut să sublinieze datele alarmante privind rezultatele din studiile clinice, la care se face referire în analiza mea. În timpul perioadei de raportare de 6 luni, au fost înregistrate 26 de cazuri negative din cele 149 de cazuri unice de sarcină. Dintre aceste 26 de rezultate, 15 au dus la avort spontan (avort spontan) și 5 dintre rezultatele sarcinii au dus la nașteri vii cu anomalii congenitale.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *