man Model National Știri

Expoziția ”Anastasis” se va desfășura între 31 martie și 7 mai la Palatul brâncovenesc Mogoșoaia: Iconari din țară și Muntele Athos

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Expoziția „Anastasis” se va desfășura între 31 martie și 7 mai la Palatul brâncovenesc Mogoșoaia. Lucrările expuse aparțin unor pictori iconari apreciați din țară și Muntele Athos, potrivit Basilica.ro

Vernisajul expoziției va avea loc sâmbătă la ora 14:00 în Galeria Cuhnia. În cadrul expoziției vor prezenta lucrări iconari precum Mihaela și Răzvan Lucian Bădescu, George Sorin Nicolae, Cristina-Mariana Balațchi și mulți alții.

În anul 2019, expoziția a fost prezentată și la Palatul Patriarhiei, iar Preafericitul Părinte Daniel a acordat distincții iconarilor. Expoziția a fost organizată în anii premergători pandemiei, dar odată cu restricțiile impuse a fost sistată și organizarea evenimentului.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *